Disclaimer

1. First Post
De opmerking ‘first post’ of iets in die trant wordt hier niet op prijs gesteld. Een opmerking in deze richting wordt verwijderd en resulteert direct in een IP-ban.

2. Gezelligheid
Als je alleen maar komt om te zeiken dat alles kut is kun je beter daar heen gaan waar alles leuker is. We helpen je graag een handje. Als je als doel hebt om Jaggle en zijn bezoekers te wijzen op eventuele spelfouten ben je slimmer dan wij. Voor onze eigenwaarde is het beter dat je je begeeft in kringen met mensen met een gelijkwaardig IQ, die zal je op Jaggle niet vinden, sorry.

3. Nutteloze Opmerkingen
De mededeling dat je een bepaald item al veel eerder ergens anders hebt gezien toont aan dat je ook een leven hebt naast Jaggle. Is keer op keer repo-jagen het hoogste doel in je leven, dan voel je je op Jaggle vast thuis maar die hobby mag je in stilte uitvoeren. Wij meten ons graag met SBS-6 en zijn dol op alles uit de oude doos. Herhalen, herhalen, herhalen, liefst dezelfde dag twee keer. Wil je alleen het nieuwste, kijk dan eens in onze linklist meer bronnen gebruiken wij niet. Als je het niet eens bent met RapidShare o.i.d. adviseren we je een eigen mediaserver op te zetten. IP-ban’s worden om minder uitgedeeld.

4. Racisme en verwensingen
Racistische opmerkingen tonen aan dat intelligentie ver te zoeken is. Blijkbaar is het niveau van Jaggle, haar bezoekers en de maatschappij te hoog voor je en ontvang je direct een IP-ban. Dit geldt ook voor het dood wensen van anderen (en afgeleiden zoals een ‘nekschot’ etc.).

5. Privé-gegevens
Het plaatsen van privégegevens getuigt alleen van het feit dat je Google beheerst. Ga daar verder zoeken en kom niet meer terug.

6. Verantwoordelijkheid
Anonimiteit staat niet gelijk aan stoer doen. Onnodig zwaar kwetsen van je medecommenters of andere personen wordt niet op prijs gesteld. Op Jaggle kan je ver gaan maar ook hier zijn grenzen. Jaggle is niet bedoeld om je eigenwaarde op te krikken, koop dan een bouvier of je gaat op je 40e je motorrijbewijs nog eens halen. Op vrijdagavond met een ranja in de hand de plaatselijke portier van het buurthuis onderuithalen dwingt meer respect af.

7. Nicknames
Reageer alleen onder je eigen stoere nickname. Het opzettelijk gebruiken van een nickname van een andere bezoeker levert je een IP-ban op. Meerdere nicknames per persoon zijn wel toegestaan. Op Jaggle lopen ook maar twee mensen rond. Hillnut en de rest.

8. Spam
Als jij ook een eigen website hebt en via Jaggle meer bezoekers wilt, kun je eventueel tegen betaling reclame maken. Je URL met grote regelmaat in de comments dumpen levert je direct een IP-ban op en je website wordt opgenomen in de spamlijst. Wil je toevallig een keer een link plaatsen naar sites als Flabber, Geenstijl of VKmag is dat geen probleem maar gebruik de comments niet om je aantal bezoekrs te verdubbelen.

9. Off-topic
De redactie van Jaggle plaatst met regelmaat nieuwe items. Zeuren om een nieuw topic of bij een item direct off-topic gaan wordt niet op prijs gesteld en wordt meteen beloond met een IP-ban.

10. Klikspanen
Vragen om een IP-ban voor een ander is wel zo sociaal. We delen deze graag uit, alleen wel aan degene die erom zeurt.

Disclaimer en Huisregels

Jaggle is niet verantwoordelijk voor opmerkingen of uitspraken gedaan door haar bezoekers. De mening van de bezoekers vertegenwoordigt niet direct de mening van Jaggle.