29-06-2007 18:07
Beter goed gejat…
Vis - Oké, we geven het toe. Wij van Jaggle zijn luie donders. Dan is het vandaag de grote dag om onze bronnen vrij te geven. Of nou ja bronnen? Bron! We jatten helemaal niks van Flabber en VK, kom op zeg. Iedereen haalt alles van Webloq, kijk maar eens hoe wij schaamteloos al weken alles van deze club overnemen. Of was het toch andersom?











DIT VINDEN JULLIE ERVAN
Leuke kleurtjes, vast een site voor Br33z3rs!
en dan ook nog linklove geven..
hee, toppie hoor, echt toppie, doe je geod zeg, zo geod hee !! hee, geod hoor..
ROFLOL @
gejatte layout / icons van geenstijl
+
gejatte berichten van Jaggle
LETTERLIJK :')
nice
Damn! Die site is triest. Ten eerste alles van GeenStijl jatten qua lay-out en dan nog nieuws van jaggle...
Iemand een idee hoe je een site moet plat leggen?
Domeinnaam webloq.nl
Status actief
********edit redactie***********
http://www.jaggle.nl/index.php/rules, regel nummer 5
*****************************
Wie jat er nou van Jaggle :P
Wordt m'n nieuwe startpagina!
Vet!
Een site met jaggle content én een mooie layout!
Ik ben weg hier!!
ROFLOL@REGISTEREDICON!
Is Webloq het nieuwe, Geenstijl, achtige jaggle?
Bedankt voor de reclame daar doen we het voor (sorry het is een rss feeder in aanmaak, en klikken maarrrr...
p.s.
ipages.nl zegt jullie dat nog wat, volgens mijn zit er meer achter webloq.nl
@Webloq
Volgens mijn ben je homo!
Borstlap? WTF?!
oh vergeet mijn eerdere reactie. kom er achter dat ik volgens de huisegels geen (publiekelijk beschikbare) prive gegevens mag posten. dus beschouw mijn eerdere post als niet geschreven
Ja ja... bon vivan, en nu terug krabbelen zeker? Gaan we zo een nieuwe website van Jaggle Media aankondigen? Wanneer komt die sportsite nou?
Muhahaha: http://www.webloq.nl/weblog/beter-goed-gejat/#respond
OMG, dit is toch te triest voor woorden zeg! Wat een kansloze site...
Domeinnaam webloq.nl
Status actief
Houder KFM000008-ALLER
K.F.M. Bosch
De Looch 18
4133DM VIANEN UT
Netherlands
Gehouden aan ADR ja
Administratieve contactpersoon BOR004057-ALLER
Valentijn Borstlap
+31 (0)384530752
admin@yoursrs.com
Deelnemer Anony Produkties
Doctor Cuyperslaan 76
5623BB EINDHOVEN
Netherlands
Technische contactpersonen BOU010048-ALLER
J. Bouten
+31 (0)402359290
info@anonyprodukties.nl
BOR004057-ALLER
Valentijn Borstlap
+31 (0)384530752
tech@yoursrs.com
Domeinnaamservers ns1.flexwebhosting.nl 82.192.67.204
ns2.flexwebhosting.nl 85.17.41.33
ns3.flexwebhosting.com
valentijn borstlap is een vieze vuile spamhoer!
http://www.emerce.nl/nieuws.jsp?id=172616
en valentijn borstlap is een oplichter!
http://kassa.vara.nl/portal?_scr=cons_question&cat=614&qid=195347
Kan iemand die site platgooien? Check hun metadata-keywords dan... TRIESTE SITE!
actueel, auw!, bizarre, buitenland, flabber fm, funny, games, geekfreaks, google, jumpen, linktip!, movie, muziek, nieuws, nsfw, nu.nl, ojajoh, old school, opendir, qinetiq, roddel, rss 2.0, showbizz, spam, sport, websonic, wheels, zeikerdje
lol, hijs goed zeg whaha
zeikerdje staat er tussen! geweldig!
En http://www.thebabemirror.blogspot.com jat van Homeclips...
Wat zeiken jullie nou, jullie doen niet anders. Ik bezoek dagelijks tientallen weblogs en ik zie met enige regelmaat gecopieerd werk op Jaggle staan. De pot verwijt de ketel als je het mij vraagt.
Cyb begrijpt het niet helemaal geloof ik, een weblog die dingen van elkaar copieerd is iets heel anders dan een weblog die elk artikel een half uurtje later met hetzelfde plaatje en tekst en alles 1 op 1 overneemt, en dan notabene nog maar van 1 site ook. Maar daar kan Cyb niks aan doen, want hij leest dit pas als webloq snel alle items heeft verwijderd.
Bedankt voor de uitleg, had ik inderdaad niet gezien.
Word lid! of Login